Ara Llibres | Catàleg | La suerte de mi destino
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La suerte de mi destino
Autoria:

Isidre Esteve

Data de publicació:

01/04/2008

ISBN:

9788492406289

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

La suerte de mi destino

Isidre Esteve

«Me llamo Isidre Esteve y antes era piloto de motos, uno de esos capaces de ganar en un viaje de aventuras, de competir contra la leyenda del desierto, de retar al continente olvidado. Así era hasta que conocí la eternidad del instante. Sucedió así... tan callando. Depués la dama negra quiso visitarme, pero esta vez llegué antes a la meta. Soy el capitán de mi alma. Entonces el mundo fue otro. Y siguió la vida. Y regresron las sonrisas.» La suerte de mi destino es una historia absolutamente conmovedora, todo un ejemplo de superación.

Con el prólogo de José Ramón de la Morena

Isidre Esteve

Isidre Esteve Pujol (La Seu d'Urgell, 1972) va muntar per primer cop en una moto quan tenia deu anys per anar a l'escola. La primera cursa que va córrer fou l'Enduro del Segre (Ponts) l'any 1990. Ha estat campió d'Espanya d'enduro i de raids. Ha participat deu vegades en al ral·li París-Dakar, i els anys 2001 i 2005 va assolir la quarta posició a la categoria de motos.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: