Ara Llibres | Catàleg | L'ombra del sabre
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'ombra del sabre
Autoria:

Jordi Sierra i Fabra

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

08/09/2014

ISBN:

978841564559

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

304

Tags: Intriga

L'ombra del sabre

Jordi Sierra i Fabra

Un thriller policíac que recrea la tèrbola Barcelona franquista dels seixanta. Amb una trama implacable, el nou cas del comissari Hilari Soler, després de La mort del censor, il·lumina algunes de les ombres més fosques de la nostra història recent.

Executat. Al mig del carrer. Un bassal de sang a terra i un forat de bala al clatell. Però la policia no troba cap casquet, és obra d'un professional. Hilari Soler, l'investigador insubornable, l'home honest que incomoda superiors i companys, s'encarrega del cas: la víctima era el xofer d'un dels generals retirats més destacats del règim. Prova a prova, indici a indici una terrible sospita s'obrirà pas davant dels ulls incrèduls dels investigadors. Una sospita tan indefugible com perillosa i repulsiva. 

Sinistres alts càrrecs de la dictadura, militars amb passats obscurs, policies corruptes, cadàvers, prostitutes i menors desapareguts. Tot el cinisme i la hipocresia d'un règim execrable desemboquen en una afilada narració de ritme trepidant i acusacions inclements.

Amb el suport del Departament de Cultura.

"- Maleït fill de puta... - va sospirar l'Hilari.
- Se li'n va anar la mà.
- Viva España - va murmurar sense èmfasi.
- Va matar-la i li va agafar un atac de pànic.
- O li va provocar una hemorràgia. Ella es va esquinçar en el seu maleït joc de violació i la va deixar morir, per no cridar un metge."

Jordi Sierra i Fabra

És un dels escriptors catalans més prolífics (més de quatrecents llibres escrits, més d’onze milions de llibres venuts) i, també, un dels més traduïts (gairebé trenta llengües). Ha guanyat prop de quaranta premis, entre els quals destaquen el Nèstor Luján de novel·la històrica i el Fiter i Rossell d’Andorra. Presideix la Fundació Jordi Sierra i Fabra. Amb Amsterdam Llibres publica la saga protagonitzada per l’investigador Hilari Soler: La mort del censor (2013), L’ombra del sabre (2014) i A l'altre costat de l'infern (2015).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: