Ara Llibres | Catàleg | Segui vora el foc
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Segui vora el foc
Autoria:

Jair Domínguez

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

06/10/2014

ISBN:

9788415645511

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

328

Tags: Intriga

Segui vora el foc

Jair Domínguez

Una novel·la que es llegeix com una road movie mental: Lynch sodomitzant Pla. Un trip tripat que segueix un degenerat mig autista que viu d’enregistrar la mort dels altres i somia conills de peluix rosa assassins. Jair Domínguez ens presenta el seu text més irreverent i al·lucinat, i aviat és dit.

Vingui, no s’esveri, segui vora el foc que li explicaré una història. Una d’un jove amb passió per les filmacions snuff, ínfules d’escriptor maleït i amics que no en tindrien prou amb totes les putes de Tailàndia; óssos bipolars i porcs que han de morir; esquiadors mutilats convertits en llimacs, adolescents que mullen les calces i una cinta de vídeo que és la Cinta i la veritable obsessió: nenes assassinades amb holograma de Satanàs al fons. Una història plena de paraules d’amor, senzilles i tendres; una novel·la sobre la vida, la mort i tota la resta. Vingui, segui vora el foc.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«La Cinta, l’horrible gravació que destrueix la ment d’aquell que la visiona, és finalment seva. L’acció es trasllada a l’habitació amb el sofà i la manta de patchwork. En David s’hi asseu i col·loca la Cinta en un reproductor de vídeo. La pantalla negra del televisor dóna pas a un pla general d’una enorme sala i unes escales de marbre polit. De la penombra surt una figura, un home alt que s’acosta lentament a la càmera. En David sent un calfred.»

*Il·lustració de coberta: http://www.joanasantamans.net/

Què n'han dit?

«L'autèntic Jair és el rapinyaire que sent morbo pel xou de sang i fetge. L'home que l'any 2012 va publicar 'Hawaii meteor'. El que ara ens torna a regirar la bilis amb 'Segui vora el foc'.»
Josep Lambies, Time Out Barcelona.

«Una obra atractiva i, afortunadament, no apta per a tots els públics.»
Lluís Llort, El Punt Avui.

«A base d'aforismes que salten a la vista i la perforen, Jair Domínguez ens obre l'estómac del món.»
Anna Carreras, El Punt Avui.

«La prosa de Jair Domínguez es ferma, visceral i, sobretot, molt imaginativa. Lynch sodomitzant Pla, com diuen a la contraportada? Jo potser ho definiria com un Hunter S. Thompson meets Cannibal Corpse.»
Jordi Sellarès, Especulacions d’un Neanderthal.

Jair Domínguez

(Barcelona, 1980) ha treballat a molts llocs, ha conegut moltes persones i sap com funciona aquest món tan malparit. Va aconseguir feina de geòleg al Golf de Mèxic sense tenir estudis de cap mena, va alliberar micos a Camarles sense que el matessin, el van dur a l’Audiència Nacional per disparar remolatxa sobre un retrat del Rei i es va barallar amb John McEnroe en un lavabo. Aquestes i moltes vivències encara més delirants li han servit per
escriure el llibre d’autoajuda definitiu: un manual per ajudar els dèbils de ment a convertir-se en persones amb una determinació indestructible. Amb Ara Llibres ha publicat: 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents (Ara Llibres, 2013), Segui vora el foc (Amsterdam, 2014), 99 personatges que has de conèixer per entendre el món (Ara Llibres, 2015), i Hawaii Meteor (Ara Mini, 2017).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: