Ara Llibres | Catàleg | Un rellotge per cor
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Un rellotge per cor
Autoria:

Peter Swanson

Traducció:

Esdres Jaruchik Naveiras

Gènere:

Ficció, Novel•la negra

Data de publicació:

13/10/2014

ISBN:

9788415645566

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

304

Tags: Intriga , Internacional

Un rellotge per cor

Peter Swanson

Un thriller addictiu de ritme imparable. Una espiral de suspens asfixiant que et manté aferrat a la lectura fins al seu elèctric final.

En George és el comptable d’una revista literària d’èxit, una feina perfecta per a algú amb interès per la literatura però cap talent literari. També és algú encara bojament enamorat del seu primer amor de joventut, la Liana, la noia que li va trencar el cor quan va fingir un suïcidi per esfumar-se de la universitat. Per això, quan la Liana reapareix a la seva vida per demanar-li un favor, en George no sap negar-s’hi. Però no és un favor qualsevol: la Liana vol que torni, de part seva, el mig milió de dòlars que ella ha robat al seu examant, un magnat sense escrúpols que no vol els diners, només busca venjança. Una història de suspens que ens transportarà a l’interior del cor d’en George i a les mentides de la insaciable Liana. Un còctel Molotov que s’embolica sorprenentment pàgina a pàgina i que apunta a una tragèdia inevitable.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Encara hi havia una part d’en George que volia creure que la Liana era innocent, que no era darrere del robatori i l’assassinat. Ho volia creure, no perquè no pensés que no n’era capaç, sinó perquè volia creure que no l’havia utilitzat per als seus propòsits.»

Què n'han dit?

«Imprescindible.»
Harper’s Bazaar

«Una barreja de noir, pulp i diversió.»
The Boston Globe

«Impossible no llegir-lo d’una sola vegada.»
The Guardian

«Intel·ligent i enginyós.»
Sunday Mirror

«Impressionant.»
Image magazine

«Un debut Larssonesc.»
The Guardian

Peter Swanson

(Massachusetts) És llicenciat en literatura, educació i escriptura creativa. Els seus poemes, les seves històries i les seves ressenyes han estat publicats en diversos diaris com ara The Atlantic, Epoch, o Notre Dame Review. Un rellotge per cor és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: