Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Correr o morir (Ed. de lujo)
Autoria:

Kilian Jornet

Gènere:

Esports

Data de publicació:

10/11/2014

ISBN:

9788416245055

Núm. de pàgines:

200

Correr o morir (Ed. de lujo)

Kilian Jornet

Un fuera de serie. Un héroe. Una persona extraordinaria. Kilian Jornet es el actual campeón mundial de skyrunning, una de las pruebas físicas más duras del planeta. Ha subido y bajado el Kilimanjaro más rápidamente que cualquier otra persona en todo el mundo. Ha fulminado todos los récords mundiales en cada reto que se ha propuesto: la Ultra-Trail del Mont Blanc, la Transpirenaica, la vuelta al lago Tahoe...

Correr o morir es el diario de un ganador, una filosofía de vida, una lección ejemplar para todos nosotros.

Edición de lujo con póster en la sobrecubierta.

«Kiss or kill. Besa o mata. Besa la gloria o muere en el intento. Perder es morir, ganar es sentir. La lucha ¿Es lo que diferencia una victoria de qué otra cosa? Faltaría el otro término con respecto al cual se compara la victoria a un vencedor.»

Kilian Jornet

Kilian Jornet va néixer l’any 1987. Va passar els primers anys de la seva vida al refugi de Cap del Rec i, des de ben petit, l’alta muntanya va esdevenir el seu terreny de joc. Als cinc anys va culminar l’ascensió a l’Aneto i els Posets, i als deu anys ja havia completat la travessia integral dels Pirineus.

Actualment, és quatre vegades campió mundial de skyrunning, tricampió de l’UTMB (UltraTrail del Mont Blanc, 2008, 2009 i 2011) i campió del món d’esquí de muntanya. El seu palmarès és tot un rècord per a qualsevol esportista de qualsevol modalitat.

Kilian Jornet ja ha superat els seus ídols d’infància, ha assolit tots els reptes que s’ha proposat i ha establert rècords fi ns ara inimaginables. Kilian Jornet és algú que ha fet realitat els seus somnis, però que vol continuar somiant.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: