Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La frontera invisible (Ed. de lujo)
Autoria:

Kilian Jornet

Gènere:

Esports

Data de publicació:

10/11/2014

ISBN:

9788416245017

Núm. de pàgines:

216

La frontera invisible (Ed. de lujo)

Kilian Jornet

Tres hombres y una montaña; tres hombres y una aventura imposible. Una expedición al Nepal más indómito, el de los horizontes más lejanos y los picos más remotos, con escaladas inverosímiles, descensos intrépidos, retos, riesgos, peligros y decisiones de vida o muerte. Una expedición que es a la vez una búsqueda, una evasión y un reencuentro, en la que las emociones se multiplican y los sentimientos están a fl or de piel; en la que las palabras, los silencios y los recuerdos adquieren nuevas profundidades.

Con humildad y sencillez, Kilian Jornet nos invita a correr, a ir más allá y a atrevernos a explorar la frontera que separa la tristeza de la felicidad, la vida de la muerte.

Edición de lujo con póster en la sobrecubierta.

"Porque somos hombres forjados en sueños; porque, si no soñamos, estamos muertos".

Kilian Jornet

Kilian Jornet va néixer l’any 1987. Va passar els primers anys de la seva vida al refugi de Cap del Rec i, des de ben petit, l’alta muntanya va esdevenir el seu terreny de joc. Als cinc anys va culminar l’ascensió a l’Aneto i els Posets, i als deu anys ja havia completat la travessia integral dels Pirineus.

Actualment, és quatre vegades campió mundial de skyrunning, tricampió de l’UTMB (UltraTrail del Mont Blanc, 2008, 2009 i 2011) i campió del món d’esquí de muntanya. El seu palmarès és tot un rècord per a qualsevol esportista de qualsevol modalitat.

Kilian Jornet ja ha superat els seus ídols d’infància, ha assolit tots els reptes que s’ha proposat i ha establert rècords fi ns ara inimaginables. Kilian Jornet és algú que ha fet realitat els seus somnis, però que vol continuar somiant.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: