Ara Llibres | Catàleg | Estimar la vida i compartir-la
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Estimar la vida i compartir-la
Autoria:

Sor Lucía Caram

Data de publicació:

17/11/2014

ISBN:

9788416154104

Format:

13 x 20

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

136

Estimar la vida i compartir-la

Sor Lucía Caram

En aquest llibre, Sor Lucía Caram deixa aflorar paraules, poemes i reflexions pròpies i de persones sàvies que l'han influït al llarg dels anys. Paraules plenes de saviesa i experiència per calmar la set durant el camí, per activar-nos des de dins i així poder construir un món més just, fratern i solidari, un món en el qual tots puguem tenir una vida feliç, en el qual ens diguem i, de veritat siguem, germans els uns dels altres.

El seu objectiu és que aquests pensaments ajudin a combinar allò que anomenem felicitat amb allò que teixeix el millor de la nostra vida: el compromís, la passió per la justícia, el desig de ser bons i fer el bé, la necessitat imperiosa de fer del nostre món i del planeta un temps i un espai per a la realització de les nostres vides en l'amor.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«En tindré prou si aquests pensaments ens ajuden a conjugar allò que anomenem felicitat amb allò que teixeix el millor de la nostra vida: el compromís, la passió per la justícia, el desig de ser bons i fer el bé, l’absoluta necessitat de fer del nostre món i del planeta un temps i un espai per a la realització de les nostres vides en l’amor.»

Sor Lucía Caram

Sor Lucía Caram és una monja dominica contemplativa nascuda a Argentina, què compagina la seva vida claustral d'oració, estudi i vida en comunitat amb l'activitat d'ajudar als més necessitats mitjançant algun dels grups i projectes que ha promogut com el Grup de diàleg interreligiós de Manresa, el projecte MOSAIC de salut mental i la Fundació Rosa Oriol.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: