Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir
Colecció:

501

Autoria:

Mònica Garcia Massagué

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

24/11/2014

ISBN:

9788416154135

Format:

23 x 23

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

336

Tags: Cuina

501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir

Mònica Garcia Massagué

Després de l'èxit de 501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir en tapa dura, ara surt a la venda una nova edició en un format més pràctic.

501 receptes catalanes tradicionals per llepar-se els dits. Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l’hostal, platillo de l’Empordà… I bunyols de vent, carquinyolis, coca de Sant Joan, mel i mató, figues calentes, peres al vi, flam de castanyes...

Què n'han dit?

«Una manera deliciosa i fresca de menjar-se Catalunya comarca a comarca.»

Josep Roca, d’El Celler de Can Roca

Mònica Garcia Massagué

Mònica Garcia i Massagué és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada en Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Va fundar l'e-zine De Estreno, ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals de Catalan Films & TV. Dins del sector del protocol, ha estat cap de protocol de la conselleria DURSI de la Generalitat de Catalunya i va ser membre del claustre fundador de l'Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Actualment, és docent d'aquest matèria a la Univeristat de Barcelona.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: