Ara Llibres | Catàleg | El castell de vidre
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El castell de vidre
Autoria:

Jeannette Walls

Traducció:

Maria Pueyo Alaman

Data de publicació:

01/04/2008

ISBN:

9788492406326

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

360

El castell de vidre

Jeannette Walls

El castell de vidre és una història conmovedora, d'una sensibilitat extraordinària, que no es pot deixar de llegir. Comparada a Charles Dickens i a Frank McCourt, ha venut més d'1 milió i mig de llibres.

Créixer a la família de Walls no és fàcil. Ni per a la Jeannette ni per als seus tres germans. Però a voltes és màgic. Fabulós. Quan la mare fa d'artisita i oblida que odia la domesticitat. Quan la fantasia de les històries del pare fa oblidar la pobresa, la gana, el fred, els pantalons foradats amb els genolls pintats perquè no es noti, els viatges per l'Amèrica profunda de casa miserable en casa miserable. Quan està sobri.
Però la Jeannette creix, i aprèn que la vida és complicada, i que el castell de vidre amb què han somniat tota la vida ella i el seu pare potser no es construirà mai...

Jeannette Walls

Jeannette Walls (Phoenix, Arizona). És periodista i escriptora. La colpidora novel·la autobiogràfica El castell de vidre l'ha convertit en una autora d'èxit. Actualment col·labora a EsquireNew York Magazine i USA Today.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: