Ara Llibres | Catàleg | Els secrets de Clifftops
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Els secrets de Clifftops
Autoria:

Hannah Richell

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

15/12/2014

ISBN:

9788415645047

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

416

Tags: Saga familiar , Internacional

Els secrets de Clifftops

Hannah Richell

Seguint els passos d’autores com Daphné du Maurier i Kate Morton, una novel·la plena d’emoció sobre la complexitat de les relacions entre mares i filles i els secrets familiars. Una saga commovedora sobre la traïció, la culpa i el coratge que cal per perdonar. Sobre els penya-segats de Dorset, a la costa meridional d’Anglaterra, s’erigeix Clifftops, la magnífica casa senyorial de la família Tide, una possessió que ha anat passant de generació en generació sense canviar mai l’aspecte, ni esborrar de les parets els records d’un dia tràgic que tota la família intenta oblidar.

Anys més tard, quan la Dora, la filla petita de la família, descobreix que està embarassada, sap que haurà de tornar a Clifftops per donar la notícia a la seva mare, però també sap que això implica enfrontar-se als fantasmes del passat. Perquè, es poden perdonar els secrets no confessats? I si es perdonen, es pot tornar a estimar?

Amb el suport del Departament de Cultura.

«—Dora, va ser un accident; un accident terrible, una tragèdia. No va ser culpa de ningú. Déu sap que vaig mirar de trobar culpables... jo mateix... la teva mare... fins i tot, que Déu em perdoni, per un moment de bogeria, la Cassie, perquè era la gran. I després em vaig odiar a mi mateix per haver-ho pensat. —Li clava fixament la mirada.— Però a tu mai; no te’n vaig donar la culpa mai.»

Hannah Richell

Hannah Richell (Kent) és llicenciada en estudis nord-americans i ha treballat en la indústria editorial i en la indústria del cinema. Els secrets de Clifftops és la seva primera novel·la, un èxit de vendes que també ha obtingut el reconeixement de la crítica.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: