Ara Llibres | Catàleg | Ole tu!
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ole tu!
Autoria:

Peyu

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

16/02/2015

Edició:

Segona

ISBN:

9788416154197

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

176

Tags: Televisió

Ole tu!

Peyu

Si hi ha senyals de trànsit que et fan exclamar «¡Hay que ver menudo lío!» i penses que hi ha indrets de Catalunya mereixedors del rècord Guinness més absurd, aquest és el teu llibre. Hi trobaràs totes les rareses urbanístiques dels nostres pobles i ciutats, amb casos inèdits i nous comentaris d’en Peyu: fabuloses rotondes amb una sola sortida («es digno de admirá»), papereres on no s’hi poden tirar papers («és motiu de cesse!»), rellotges de sol a l’ombra («¡pero esto qué es!»), clavegufres («¡las neuronas están fritas!»), senyals de SOTP com una casa («tira pa lante, ¿no?») i molts més nyaps divertidíssims. No podràs parar de dir: «Ole tu!!!» (i ens ho podràs dir tant com vulguis amb #oletu).

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Ja sigui a l’APM? o a les pàgines d’aquest Ole tu!!!, en Peyu ens porta de viatge per la geografia del nyap i ens mostra que, a Catalunya, on sempre presumim de fer les coses més bé que no pas el veí, també tenim capacitat sobrada per obrar autèntics despropòsits.» Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, al pròleg.

Peyu

Neix el 5 d’agost de 1986 i no sabem quan morirà. Humorista, guapo, osonenc i educat, no sabem si en aquest ordre, se’l coneix pel seu humor caprià de català emprenyat. Ha fet ràdio (El matí i la mare que el va parir -Ràdio Flaixbac-, El SuplementLa Tribu -Catalunya Ràdio-, Fricandó matiner -RAC105- i VersióRac1 -RAC1-) i el podeuveure a l’APM? de TV3. En teatre ha escrit i interpretat Jo tinc un amic que... (2009), Planeta i-Neptú (2012) i APM? Show (2014).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: