Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Revoltats
Autoria:

Justo Molinero, Oriol Junqueras

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

16/03/2015

ISBN:

9788416154227

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

240

Tags: Periodisme , Política , Coneixement , Televisió, Llengua , Catalunya, Independència

Revoltats

Justo Molinero, Oriol Junqueras

Un diàleg intens i apassionat entre un dels nostres millors comunicadors i un possible futur president de Catalunya, dues de les personalitats que millor representen dos dels grans sectors de la nostra societat: els nous catalans d’ascendència castellana i l’independentisme d’esquerra. Dos homes molt diferents que, en la distància curta, sense mitges tintes, exposen i defensen el seu parer sobre els temes d’actualitat més candent —la independència, la crisi, la corrupció— amb l’entusiasme propi d’aquells que creuen amb fermesa en allò que diuen.

Una conversa que no esquiva cap assumpte d’interès nacional, però que alhora ens serveix per descobrir la faceta més íntima —la família, les creences, els referents individuals o els valors— de dues persones de qui sovint només en coneixem el perfil públic.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Justo Molinero

Justo Molinero Calero (Villanueva de Córdoba, 1949) és el president del grup de comunicació TeleTaxi. Dirigeix i presenta el programa de ràdio degà del grup, El Jaroteo, que ha complert trenta-tres anys en antena i, a TeleTaxi TV, presenta l’espai d’entrevistes Qui és qui i el magazine musical Enredats.

Ha rebut nombrosos reconeixements per la seva trajectòria i professionalitat, com el Premi Ondas, el Premi Ràdio Associació de Catalunya o la menció d’honor dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Va arribar a Catalunya l’any 1967 i, després d’haver treballat de mecànic i de taxista, va fundar Radio TeleTaxi el 1982. Des d’aleshores, la seva tasca integradora és àmpliament reconeguda i ha contribuït a la cohesió dels catalans d’Andalusia i d’altres comunitats en el territori català. També és innegable el seu poder de convocatòria, palès en els festivals de música que ha organitzat.

Vegeu tots els seus llibres >

Oriol Junqueras

Oriol Junqueras (Sant Andreu del Palomar, 1969) és alcalde de Sant Vicenç del Horts des del 2011 i president d’Esquerra Republicana de Catalunya, des del mateix any. Fou diputat al Parlament Europeu del 2009 al 2011.

És llicenciat en història moderna i contemporània i doctor en història del pensament econòmic. Ha fet docència universitària en diversos camps, des d’economia fins a història de la Xina i el Japó. També ha treballat en nombrosos mitjans de comunicació (TV3, Catalunya Ràdio, RAC1 i RNE), ja sigui fent de col·laborador, guionista o assessor documental. És autor i coautor de diversos llibres, com Els catalans i Cuba o Guerra, economia i política a la Catalunya de l’alta edat moderna

Viu a Sant Vicenç dels Horts. Està casat i és pare d’un nen, i, properament, d’una nena.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: