Ara Llibres | Catàleg | Pensaments
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Pensaments
Autoria:

Blaise Pascal

Traducció:

Miquel Costa

Data de publicació:

01/06/2015

ISBN:

9788416154395

Format:

Tapa tova amb solapes

Enquadernació:

15,3 x 23,3 cm

Núm. de pàgines:

415

Tags: Coneixement

Pensaments

Blaise Pascal

Pensaments, de Blaise Pascal, una obra cabdal de la cultura europea, un pilar indiscutible del pensament occidental modern, es publica traduïda al català, per primera vegada de manera completa, de la mà acurada i solvent de Miquel Costa. Un fita editorial que celebra la vigència extraordinària d’un text que ha esdevingut, per mèrits propis, un clàssic generació rere generació.

Una lectura que no és tan sols una apologia del cristianisme, com s’acostuma a dir, sinó també un apassionat lament líric i una reflexió sincera i profunda sobre la vida, l’amor i el consol o, en definitiva, sobre l’ésser humà i la seva existència.

«El cor té raons que la raó no coneix; ho sabem per mil coses.»

Blaise Pascal

(1623-1662) És filòsof, matemàtic, físic, inventor, escriptor, moralista, místic i teòleg, és considerat un dels personatges més brillants de la seva època i un dels pensadors occidentals més importants de tots els temps. Després d’una doble crisi existencial, es refugià en la comunitat jansenista de Port-Royal i començà a reflexionar sobre aspectes religiosos i teològics. Resultat d’això són les seves anotacions recollides pòstumament sota el títol de Pensaments (1670).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: