Ara Llibres | Catàleg | A l'altre costat de l'infern
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
A l'altre costat de l'infern
Autoria:

Jordi Sierra i Fabra

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

22/06/2015

ISBN:

9788415645429

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

288

Tags: Barcelona , Intriga

A l'altre costat de l'infern

Jordi Sierra i Fabra

Sang, cinisme, pecat i perdó. El nou cas de l’investigador Hilari Soler, l’ovella negra de la comissaria durant els anys més tèrbols del franquisme, farà trontollar un dels pilars del règim: l’Església.

La tercera investigació del nostre detectiu té com a detonant el terrible assassinat de la germana Maria, una monja que ajudava en els parts en un hospital, però que amagava a la seva cel·la estris de tortura i flagel·lació… Maria, hi ha pecats que ni tan sols Déu és capaç de perdonar? Un cas esfereïdor: crueltat, doble moral, degradació personal i impunitat. Un cas que ens submergeix, de la manera més grotesca i abominable, en les clavegueres de la societat de l’època, allà on els diners poden amb tot: amb les persones, amb les creences i amb el més enllà.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«La taca vermella estava situada just damunt del cor, amb el centre, el lloc per on havia entrat la bala, molt més negre. La sang formava un petit bassal sota el cos.
—Un sol tret —li va dir un.
—A boca de canó —li va dir un altre.
—Una execució pura i dura —va manifestar un tercer.»

Jordi Sierra i Fabra

És un dels escriptors catalans més prolífics (més de quatrecents llibres escrits, més d’onze milions de llibres venuts) i, també, un dels més traduïts (gairebé trenta llengües). Ha guanyat prop de quaranta premis, entre els quals destaquen el Nèstor Luján de novel·la històrica i el Fiter i Rossell d’Andorra. Presideix la Fundació Jordi Sierra i Fabra. Amb Amsterdam Llibres publica la saga protagonitzada per l’investigador Hilari Soler: La mort del censor (2013), L’ombra del sabre (2014) i A l'altre costat de l'infern (2015).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: