Ara Llibres | Catàleg | 100 consells perquè el teu cervell visqui 100 anys
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
100 consells perquè el teu cervell visqui 100 anys
Autoria:

Àngels Navarro

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

15/06/2015

ISBN:

9788416154326

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

128

Tags: Pràctic , Coneixement

100 consells perquè el teu cervell visqui 100 anys

Àngels Navarro

Un llibre per a totes les edats, amb trucs, jocs, consells i activitats senzilles per mantenir l’agilitat mental i no deixar que els anys passin factura en el nostre òrgan més important.

Amb idees i suggeriments per tenir cura del nostre cervell: combatre l’estrès, fer els exercicis físics idonis, millorar el son i la dieta i entrenar la ment per mantenir-la jove molt de temps. 100 consells per cuidar i millorar la salut del cervell. Per gaudir de cada dia amb totes les facultats!

«Els canvis que es produiran en el nostre cervell ―de la mateixa manera que en el nostre cos― depenen en bona part de com l’hàgim cuidat en les etapes prèvies a la vellesa. Per arribar-hi amb un cervell que funcioni eficaçment, cal combatre l’estrès, fer exercici físic, dormir bé, menjar sa i entrenar la ment.»

Àngels Navarro

és llicenciada en psicologia i especialitzada en teràpia a partir del joc. Té més de cent llibres publicats i traduïts a més de 20 idiomes. El seu darrer repte ha estat construir una biblioteca a la comunitat rural de Palmarin, Senegal, per fomentar la lectura i fer-ne un pilar de creixement de la regió.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: