Ara Llibres | Catàleg | Atles del boletaire
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Atles del boletaire
Autoria:

Marc Casabosch

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

31/08/2015

ISBN:

9788494279997

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

184

Tags: Bolets, Catalunya, Pràctic

Atles del boletaire

Marc Casabosch

Atles del boletaire és la guia imprescindible i definitiva per trobar bolets deliciosos a qualsevol racó de la geografia catalana, sigueu on sigueu i en qualsevol època de l’any. Cap bosc ni cap bolet no se us podrà resistir si observeu i llegiu detingudament tota la informació que s’amaga en aquestes pàgines.

Una radiografia completa de Catalunya amb tot el territori al descobert, comarca per comarca, bolet a bolet. Hi trobareu mapes, explicacions detallades, acurades descripcions de més de 50 espècies comestibles, consells, fotografies, secrets i calendaris de recol·lecció que us convertiran en autèntics experts en bolets, boscos i territori.

Un llibre que us permetrà fer un pas endavant en la descoberta i coneixement del fascinant món dels bolets. La natura us està esperant!

Marc Casabosch

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura (Cossetània, 2013), El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.


Instagram: Casabosch

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: