Ara Llibres | Catàleg | Breu història del futur
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Breu història del futur
Autoria:

Jacques Attali

Traducció:

Laura Escorihuela

Data de publicació:

01/11/2007

ISBN:

9788496767485

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

256

Breu història del futur

Jacques Attali

A Breu història del futur, Attali explica la increïble història dels propers cinquanta anys segons l’ha imaginat basant-se en tot el que sabem de la història i de la ciència. Attali ens desvela com evolucionaran les relacions entre els països i com els canvis demogràfics, els moviments de població, les transformacions laborals, les noves formes de mercat, el terrorisme, la violència, el canvi climàtic i la influència creixent de la religió arribaran a alterar-nos la vida quotidiana. Attali també analitza com els increíbles progressos técnics canviaran la feina, l’oci, l’educació, la sanitat, la cultura i els sistemes polítics; i com costums avui dia considerats escandalosos seran un dia acceptats. Finalment, ens mostra que seria possible caminar cap a l’abundància, eliminar la pobresa, que tothom pogués gaudir de les millores aportades per la tecnologia i la imaginació mercantil, defensar la llibertat tant dels seus propis excessos com dels seus enemics, deixar a les generacions futures un medi ambient més ben protegit, fer nèixer, a partir del coneixement del món, noves maneres de viure i de crear conjuntament; i la independència de Catalunya.

Jacques Attali

Jacques Attali (Alger, 1943) és economista, escriptor i exerceix d’alt funcionari francés; de fet, va ser conseller de François Mitterrand.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: