Ara Llibres | Catàleg | Espanya de merda
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Espanya de merda
Autoria:

Albert Pla

Gènere:

Actualitat, Veus del país

Data de publicació:

26/11/2015

ISBN:

9788415645740

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

216

Tags: Albert Pla, Paròdia, Espanya, crítica, Catalunya

Espanya de merda

Albert Pla

Enfant terrible, provocador innat, geni, figura, artista immoral, amoral, obscè... Albert Pla ens escup a la cara la seva primera novel·la. Un road trip per una Espanya de cagar-se i no eixugar-se.

Quan el cantautor uruguaià Raúl Gadea inicia la gira per Espanya, l’apocalipsi estatal és a punt de començar. Acompanyat d’un mànager estantís que enfila autopistes amb el mateix entusiasme que aspira cocaïna, el seu periple desfasat per tota la geografia peninsular travessarà camps sembrats d’aturats i jubilats, esquivarà manifestacions i contramanifestacions, fugirà dels terroristes del Bierzo i de venjatives famílies gitanes, acompanyarà honoris causa de la corrupció a Salamanca, s’immunitzarà del virus de la llengua a Catalunya, patirà ressaques d’ayahuasca i codillo i tot amb el delirant pretext de sortir a cantar cançons per aquest podrit estat del benestar nacional.

Fracàs, mort i horror. Quimi Portet. Orgies als boscos. La Polla Records. Biblioteques de llibres prohibits. Javier Krahe. Més d’un milió de rotondes. Siniestro Total. I un agitador com Albert Pla: Boooooom!

«Barricades, contenidors cremats, aparadors trencats, supermercats assaltats. Avui en dia la millor manera d’arribar al cor de les persones és rebentant-los les costelles.»

Albert Pla

Albert Pla (Sabadell, 1966) és un dels cantautors més inclassificables de l’escena nacional. El seu primer disc, Ho sento molt (1989), va irrompre com una alenada d’aire fresc, d’extraordinària singularitat, de perversa provocació, en el panorama musical català. Des de llavors, s’ha convertit en una referència ineludible per a crítica i públic: No sólo de rumba vive el hombre (1992), Supone Fonollosa (1995), Veintegenarios en Alburquerque (1997), Canciones de amor y droga (2003) o La diferencia (2008). També ha destacat en altres facetes artístiques. Com a actor, ha protagonitzat l’obra teatral de Helmut Krausser Caracuero, i també ha col·laborat en pel·lícules com Airbag, de Juanma Bajo Ulloa, Honor de cavalleria, d’Albert Serra, A los que aman, d’Isabel Coixet, i Murieron por encima de sus posibilidades, d’Isaki Lacuesta. El seu darrer espectacle, Guerra, amb Fermín Muguruza, s’ha estrenat l’estiu del 2015, amb gran èxit de públic. Amb Espanya de merda inicia una nova etapa com a novel·lista.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: