Ara Llibres | Catàleg | Sóc perico, i què!
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Sóc perico, i què!
Autoria:

Manel Lucas

Data de publicació:

01/11/2007

ISBN:

9788496767461

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

136

Sóc perico, i què!

Manel Lucas

Quants cops ho hem hagut de negar? No, no som madridistes encoberts, ni patim un obsessiu ressentiment cap el Barça. I quantes vegades ho haurem d’afirmar? Sí, es pot ser perico i persona, i sí que pot ser català un club que es diu Espanyol... Els pericos, però, no defallim. Seguim estimant l’Espanyol, un club modest però que, en la seva història centenària, ha viscut moments brillants, un club que potser mai no serà un dels grans però que ens regala jornades d’infart.

Amb sentit comú envejable i una ironia còmplice, Manel Lucas escriu Sóc perico, i què!, un llibre que ens farà moure les ales amb dades sorprenentment felices i també ens eriçarà les plomes en citar el nostre particular santoral: Zamora, els cinc Delfins, Marañón, Lauridssen, Tamudo... Un llibre, en definitiva, que invita a dir amb orgull, sentiment i total normalitat: visca l’Espanyol i visca Catalunya!

Manel Lucas

Manel Lucas (Bareclona, 1963) és periodista i guionista. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, i actualment forma part de l'equip de programes Minoria absoluta (RAC 1) i Polònia (TV3). Ha publicat diversos llibres, entre ells ERC: la llarga marxa (1997, 2004) i La República que vam viure.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: