Ara Llibres | Catàleg | Oona i Salinger
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Oona i Salinger
Autoria:

Frédéric Beigbeder

Traducció:

Maria Llopis

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

01/02/2016

ISBN:

9788415645863

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

320

Tags: Amor, Internacional

Oona i Salinger

Frédéric Beigbeder

El 1940, a Nova York, Jerry Salinger, encara un escriptor principiant, coneix Oona O’Neill, la filla del dramaturg nord-americà més gran de l’època. Tot i que l’enamorament és immediat i s’envolta de tot el glamur dels còctels i les companyies més exquisides de la dècada, el seu idil·li no comença fins a l’estiu següent. Però l’atac a Pearl Harbor i el reclutament de Salinger per lluitar a Europa convertirà la seva relació en un amor pràcticament impossible, una història apassionant per on desfilen personatges cabdals de la cultura del segle xx: Scott Fitzgerald, Truman Capote, Ernest Hemingway, Eugene O’Neill, Charles Chaplin...

La captivadora nova novel·la de Frédéric Beigbeder el confirma com un autor de referència de la literatura francesa actual.

«Quan ella anava a visitar-lo, a altes hores de la nit, feia ulleres, tenia la cara apagada, les dents grises a causa del vi negre i els cabells li feien olor de cendra. Mira com serà si m’hi caso, pensava en Jerry. L’haig de perdre perquè es mantingui innocent en la meva memòria. Els ulls d’en Jerry volien ser cínics, però no se’n sortien. Malgrat tot, l’adorava.»

Frédéric Beigbeder

Frédéric Beigbeder (França, 1965) es va donar a conèixer al gran públic amb 13,99 euros, que va tenir una gran acollida tant a França com a la resta del món. És un dels intel·lectuals més brillants de França i, alhora, un conegut provocador.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: