Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ensenya'm a ser feliç!
Autoria:

Àngels Ponce, Miguel Gallardo

ISBN:

9788496767355

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

144

Ensenya'm a ser feliç!

Àngels Ponce, Miguel Gallardo

Totes les mares i pares tenim un únic desig: que els nostres fills siguin feliços, però realment estem fent alguna cosa perquè sigui així?

A Ensenya’m a ser feliç! volem demostrar, amb exercicis senzills i propostes pràctiques, que educar per a la felicitat és possible, només els hem d’ensenyar a valorar el que tenen, a estimar i respectar les persones que els envolten, a saber perdonar, a ser crítics, a somiar, a relaxar-se, a acceptar que les coses no sempre són com ells volen...

Llegiu junts el llibre i ajudareu els vostres fills a afrontar amb maduresa el futur. Que us divertiu!

Àngels Ponce

Àngels Ponce (Barcelona, 1967) és terapeuta familiar. Treballa amb pares, mares i germans de nens amb discapacitat, i també imparteix cursos i conferències a famílies i professionals. Viu amb la seva família prop de la muntanya de Montserrat.

Vegeu tots els seus llibres >

Miguel Gallardo

Miguel Gallardo (Lleida, 1955) col·labora com a il·lustrador en publicacions com La Vanguardia, El País, o The New York Times. Ha guanyat diversos premis, entre ells dos Junceda, dos SND (Society of Newspaper Design) i el Nacional de còmic de Catalunya de 2008 per Maria i jo, un llibre sobre la seva filla Maria, de dotze anys, que té autisme.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: