Ara Llibres | Catàleg | No hi cabem dues vegades, en aquest món
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
No hi cabem dues vegades, en aquest món
Autoria:

Miquel Obiols

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

16/05/2016

ISBN:

9788415645986

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

128

Tags: Amor

No hi cabem dues vegades, en aquest món

Miquel Obiols

Una novel·la sobre l’amor, la mort i la passió com un joc d’emocions al límit. Perquè l’amor i la mort també poden ser pornogràfics. Miquel Obiols aporta la seva creativitat en una narració sensible i profundament personal. La Nora i l’Ernest es diuen en secret Virna i Buster, per la Virna Lisi i en Buster Keaton. La seva passió pel cinema només es veu superada per l’amor que senten l’un per l’altre, quan ja tenen més de vuitanta anys. Però el pas del temps és inexorable i els diagnòstics d’Alzheimer i càncer només fan que subratllar amb dolor aquesta evidència. La parella aviat entén que el seu temps s’acaba.

Mans que s’escapen, morfina, pactes no escrits i bufandes republicanes; Pasolini, Huston, Chaplin i Bergman; Cortázar, Joyce, Bauçà i Brautigan; Pina Bausch i Louise Bourgeois... Una singular novel·la que barreja, amb passió, cinema, literatura, teatre, art, memòria, amistat, sexe, silencis i la dignitat d’escollir.

«Els dits d’una mà d’ella es cargolaven dins d’una mà d’ell com en un niu, mentre l’altra mà volava relliscant damunt dels dits de l’altra mà d’ell, que intentava caçar-la. De sobte, les quatre mans s’obrien ben lliures i deixaven que tots els dits respiressin. I llavors, els vint dits s’entortolligaven, s’obrien i es tancaven, jugant amb força a ser una sola massa de dits. Finalment, van adormir-se. Havien fet l’amor només amb les mans.»

Miquel Obiols

(Roda de Ter, 1945), escriptor, guionista i director de programes de televisió: Terra d’escudella, Planeta imaginari o Pinnic. Inventor dels gallifants. Ha publicat llibres per a infants i joves: Ai, Filomena, Filomena!, Tatrebill en contes uns, El tigre de Mary Plexiglàs, El llibre de les M’Alícies. Té premis literaris: J. Ruyra, Institució de les Lletres Catalanes (1988), Crítica Serra d’Or, Critici in Erba (Bolonya, 1992). Premis televisius: Ondas Internacional, Ciutat de Barcelona, Medalla de Bronze Festival New York (1994). El darrer llibre, He tornat a jugar amb la mare i se m’ha espatllat, el publicà el 2010. No hi cabem dues vegades, en aquest món, és el segon llibre per a adults.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: