Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El lobby d'Israel
Autoria:

John J. Mearsheimer, Stephen M. Walt

Traducció:

Francesc Massana, Natxo Morera, Marion Coderch

ISBN:

9788496767287

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

528

El lobby d'Israel

John J. Mearsheimer, Stephen M. Walt

Publicat per primera vegada el març de 2006 a The London Review of Books, l’assaig El lobby d’Israel es convertí ben aviat en una font de controvèrsia. Els seus autors, els prestigiosos experts en política exterior John J. Mearsheimer i Stephen M. Walt, fan una agra crítica i expliquen la relació que existeix entre el govern d’Estats Units i un lobby pro israelita integrat per importants figures polítiques de l’administració Bush, com també empresaris i periodistes americans de renom.

Aquest grup de pressió ha aconseguit que l’estat d’Israel sigui el principal beneficiari de l’ajuda econòmica i militar del govern dels Estats Units, malgrat que la seva política amb els territoris palestins vulneri la llei internacional.

John J. Mearsheimer

John J. Mearsheimer (Desembre 1947) és un professor americà de Ciències Polítiques a la Universitat de CHicago. És un reconegut teorista internacional. Conegut per el seu llibre sobre el neorealisme ofensiu, The Tragedy of Great Power Politics, Mearsheimer és també reconegut per ser coautor, juntament amb Stephen Walt, del New York Times Best Seller El lobby d'Israel (2007).

Vegeu tots els seus llibres >

Stephen M. Walt

Stephen Martin Walt (2 de Juliol del 1955) és un professor Americà d'afers internacionals a la Harvard University's John F. Kennedy School of Government. Entre els seus treballs destaca Origins of Alliances and Revolution and War. És coautor de El lobby d'Israel juntament amb John Mearsheimer.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: