Ara Llibres | Catàleg | Les claus del canvi climàtic
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les claus del canvi climàtic
Autoria:

Antonio Madridejos

Data de publicació:

01/10/2007

ISBN:

9788496767331

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

Les claus del canvi climàtic

Antonio Madridejos

A Les claus del canvi climàtic, Antonio Madridejos ens desvela les darreres teories al respecte i els efectes de l’escalfament de la Terra al món i a Catalunya. Com diu l’autor: «Si no cessen aviat les emissions industrials responsables d’aquest efecte hivernacle, les temperatures seguiran augmentant fins a nivells impensables. Potser és massa tard per intentar canviar el nostre món, però estem a temps d’evitar el desastre.»

Antonio Madridejos

Antonio Madridejos (Barcelona, 1965) és filòleg i periodista, especialista en ciència, tecnologia i medi ambient. Treballa a El Periódico de Catalunya, on des del 1997 és el responsable de l’àrea de ciència. Des de la seva feina ha cobert alguns dels grans esdeveniments científics i ambientals de l’última dècada, com ara la seqüenciació del genoma humà, els avenços en la carrera espacial o els grans desastres de Doñana i el Prestige. Declara ser un amant de la meteorologia –«m’encanta jugar a mirar els models i preveure el temps dels propers dies», diu–, però abans de tot se sent un apassionat de la climatologia i del tractament estadístic de les seves dades. Grans nevades a Buenos Aires i Johanesburg (Sud-àfrica); onades de calor a Itàlia, Grècia i Croàcia; pluges torrencials a la Xina; ciclons tropicals més destructors que mai... Tot s’atribueix al canvi climàtic, però el temps és intrínsecament variable: el canvi climàtic és quelcom molt més complex i perillós.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: