Ara Llibres | Catàleg | Receptes per enamorar i matar
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Receptes per enamorar i matar
Autoria:

Sally Andrew

Traducció:

Maria Gené Gil

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

30/05/2016

ISBN:

9788416743070

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

424

Tags: Amor, Internacional

Receptes per enamorar i matar

Sally Andrew

Una deliciosa novel·la que barreja suspens, saboroses receptes i amor a la Sud-àfrica rural. Amb les delícies culinàries de la inoblidable reportera Tannie Maria i les seves investigacions dolces i picants, et lleparàs els dits a cada pàgina. Una lectura refrescant que et farà viatjar i t’obrirà la gana.

La «Columna de receptes i consultori sentimental de la Tannie Maria» és una de les seccions més populars de la Klein Karoo Gazette. En uns anys d’incertesa a Sud-àfrica, just després de la mort de Nelson Mandela, aquesta columna ofereix a la Tannie Maria la possibilitat de conèixer de primera mà, gràcies a les cartes que li escriuen, el pols de la comunitat i de compartir amb els lectors la seva gran passió: la cuina. Però, què succeeix quan les cartes que rep van més enllà d’una simple consulta sentimental i esdevenen el preludi d’un cas escabrós que inclou assassinats, enganys i sospitosos indesitjables? Trobarà la Tannie Marie els ingredients de la recepta que resolgui la investigació?

Una brillant, enginyosa i divertida mescla de misteri, pastissos, curris i crims passionals. La primera investigació de la Tannie Maria és la invitació perfecta per degustar una suculenta intriga exòtica.

«RECEPTA PER MATAR
1 home rabassut que maltracta la seva esposa
1 esposa tendra i petita
1 dona forta de mida mitjana enamorada de l’esposa
1 escopeta de doble canó
1 vila petita del Karoo marinada amb secrets
3 ampolles de brandi Klipdrift»

Sally Andrew

Sally Andrew viu al Petit Karoo, una reserva natural de Sud-àfrica, amb el seu company, l’artista Bowen Boshier, i altres vides salvatges, encara que també li agrada passar el seu temps lliure pels voltants del mar. Té un màster en Educació Adulta per la Universitat de Ciutat del Cap. Receptes per enamorar i matar (Amsterdam, 2016) és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: