Ara Llibres | Catàleg | La vida després de Déu
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La vida després de Déu
Autoria:

Matthew Tree

Data de publicació:

01/10/2007

ISBN:

9788496767317

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

192

La vida després de Déu

Matthew Tree

En aquest llibre tan personal com ben documentat, Matthew Tree ens explica, entre moltes altres coses, les pròpies experiències religioses, les creences precises de les religions cabdals, els orígens de la religió en si, les inconsistències flagrants de les dues religions més grans del món (el cristianisme i l’islam) i el perquè de la seva negació irrevocable de l’existència de Déu.

Si mai no has tingut cap dubte pel que fa a aquesta existència, segur que La vida després de Déu farà que no només n’adquireixis uns quants, sinó que farà que tinguis tots els números per convertir-te en un ateu convençut.


«Jo he vist Déu, he estat en la seva Presència, li he parlat i m’ha respost. És per això que sé que no existeix. Que no hi és. Que no hi ha estat mai i no hi serà mai. Repeteixo: no existeix. Insisteixo: la Terra no és plana, les vaques no volen, l’Holocaust va exisitir i Déu no existeix.»

Matthew Tree

Matthew Tree (Londres, 1958) va aprendre el català als 21 anys, als 26 va venir a viure a Barcelona i als 31 ja publicava en català. Ha publicat diversos llibres de ficció, assaig i autobiografia, com ara Fora de lloc (1996); Ella ve quan vol (Premi Octubre de narrativa 1999); CAT. Un anglès viatja a Catalunya per veure si existeix (2000); Privilegiat (Premi Columna 2001); Memòries! 1974-1978 (2004); Contra la monarquia (2004); i Aniversari: quatre reflexions sense cap mena d'importància després de passar exactament vint anys entre els catalans (2005). També escriu per Catalònia Today, The Times Literary Supplement i La Directa, a més de col·laborar amb el programa l'Oracle de Xavier Grasset a Catalunya Ràdio. El 2006 va ser guionista i presentador de la sèrie Passatgers a TV3.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: