Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El secret més ben guardat - Edició gastronòmica
Autoria:

Marc Casabosch, Robert Höss

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

29/08/2016

ISBN:

9788416154814

Format:

16x23

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

192

Tags: Bolets, Cuina

El secret més ben guardat - Edició gastronòmica

Marc Casabosch, Robert Höss

El llibre que teniu a les mans amaga tot allò que sempre heu volgut saber sobre els bolets. A El secret més ben guardat trobareu més d’una vintena de rutes boletaires repartides per tot el territori català, amb mapes, explicacions detallades dels millors boscos i racons, fotografi es i comentaris de les nostres experiències, bolets més freqüents, els millors mesos de l’any per trobar-los i, fi ns i tot, l’agosarada informació dels secrets de cada zona.

En aquesta edició especial, la cuina del restaurant Sala aporta el millor receptari per gaudir dels plats més exquisits fets, és clar, amb els bolets del vostre cistell. Una trentena de receptes senzilles i delicioses que parlen de la tradició i l’esperit creatiu de la nostra cuina d’avui i de sempre.

Marc Casabosch

Marc Estévez Casabosch, nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa uns quants anys va decidir establir-se a pagès, on ha pogut experimentar i anar cultivant la saviesa que proporciona el contacte directe amb la terra. Els seus llibres divulgatius són èxit de vendes any rere anys. És autor dels dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007), Bolets en temps de crisi (Ara Llibres, 2009), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o La ruta del tresor (Ara Llibres, 2011), entre d’altres. Actualment, a més d’escriure i plantar hortalisses apassionadament, comparteix experiències a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

Vegeu tots els seus llibres >

Robert Höss

Nascut a Manresa, és un boletaire professional que recorre muntanyes, boscos i prats d’Europa i de la península Ibèrica a la recerca de bolets. Des de fa força temporades, treballa per al Grup Estany, una empresa del Bages amb més de trenta anys d’experiència en la comercialització del bolet silvestre fresc. Es dedica a formar boletaires en alguns països de l’est d’Europa.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: