Ara Llibres | Catàleg | Curs de feminisme per microones
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Curs de feminisme per microones
Autoria:

Natza Farré

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

05/09/2016

Edició:

9a edició

ISBN:

9788416154869

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Feminisme, crítica

Curs de feminisme per microones

Natza Farré

Un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat. Sense embuts, sense mitges tintes, sense por. Amb humor. Imprescindible, urgent i en vena. Un curs de feminisme exprés, amb raons i arguments, dades i exemples, i, també, humor, ironia i un punt de sarcasme. Una obra necessària que denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana –l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política...– i que crida a fer-li front d’una manera radical: amb una revolució, la revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot, perquè canviarà les dones.

Natza Farré s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que escriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa, pel simple fet de ser dones. Si no ho són, aquest llibre les acabarà de convèncer. Només així podran canviar el món.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«El pitjor que ens pot passar no és que se’ns escampi el rímel o se’ns trenqui un taló justament quan sortim decasa. El pitjor que ens pot passar és continuar com estem, com a dones.»

Què n'han dit?

«L’escriptura de Natza Farré reflecteix la seva manera de parlar: contundent, irònica, lúcida i amb el punt just de sarcasme» Rosa Peroy, La Mañana.

«Exposa, amb humor i rigor, les injustícies a què estan sotmeses les dones en el món occidental. Amb dades i amb exemples, denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana i crida a fer-hi front de manera radical, amb una revolució, la feminista, “que ho canviarà tot"» Trinitat Gilbert, Diari Ara.

 

Natza Farré

Natza Farré és pessimista d’origen i persistent d’adopció. Va néixer dona i creu que morirà dona. Viu a Barcelona. Treballa als mitjans de comunicació i és autònoma en el sentit fi scal del terme. Quan no escriu, fa fotografies o dorm. No té prou cabell blanc per tenyir-se i si es posa talons, cau. Detesta la calor a l’estiu. 

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: