Ara Llibres | Catàleg | La felicitat després de l'ordre
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La felicitat després de l'ordre
Autoria:

Marie Kondo

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

03/10/2016

ISBN:

9788416154845

Format:

16x23

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

264

Tags: Ordre, Il·lustracions, Coneixement , Pràctic

La felicitat després de l'ordre

Marie Kondo

Marie Kondo torna per ensenyar-te, de manera molt pràctica, a ordenar i organitzar cadascuna de les habitacions de casa teva o del teu lloc de feina, des dels prestatges fins als calaixos, armaris, escriptoris... Aquest manual il·lustrat no tan sols t’ensenyarà a endreçar i organitzar-te millor, sinó que, a més, t’ajudarà a veure la vida d’una manera nova: aprendràs a destriar aquelles coses que t’aporten felicitat i aquelles que no.


Amb el suport del Departament de Cultura.

«Només necessites dues habilitats per posar ordre a casa: la de conservar allò que et produeix joia, i desfer-te de la resta, i la de decidir on desar cada cosa que hagis escollit, i tornar-la sempre a lloc. El que importa a l’hora d’endreçar no és pas decidir què llençar, sinó més aviat què conservar a la vida. Espero que la màgia de l’ordre t’ajudi a crear un futur feliç i lluminós.»

Marie Kondo

Marie Kondo és l’autora dels supervendes La màgia de l’ordre (Ara Llibres, 2015) i La felicitat després de l’ordre (Ara Llibres, 2016), grans èxits mundials publicats a més de 30 països. El 2015 va ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Avui dia, té un negoci de gran èxit a Tòquio amb el qual ajuda els clients a transformar casa seva en un espai ple de bellesa, pau i inspiració.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: