Ara Llibres | Catàleg | El tatuador d'Auschwitz
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El tatuador d'Auschwitz
Autoria:

Heather Morris

Traducció:

Jordi Boixadós

Gènere:

Novel•la històrica

Data de publicació:

18/02/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416743742

Format:

140 x 220 mm.

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

304

El tatuador d'Auschwitz

Heather Morris

Basada en la gran història real d’amor i supervivència de Lale i Gita, dos joves que van aconseguir, contra tot pronòstic, sobreviure a l’Holocaust.

L’abril de l’any 1942, Lale Sokolov, un jueu eslovac de vint-i-tres anys, és traslladat al camp d’extermini d’Auschwitz-Birkenau. Els oficials de les SS pensen que el seu do de llengües és indicat per a la feina de tatuar als presos el número que els prendrà la identitat. En els dos anys i mig que passarà a l’infern del camp, testimoniarà mostres d’horror inimaginables, i protagonitzarà els actes més colpidors de valentia i solidaritat. Arriscant la seva vida i fent ús de la seva posició de privilegi, intercanviarà joies i diners dels jueus assassinats per obtenir menjar per als que encara sobreviuen.

Uns quants mesos després del seu trasllat, Lale consola una noia tremolosa abans de tatuar-li el 34902 al braç. Cap número li traurà del cap el seu nom: Gita. Una llum en la tenebra. L’amor de la seva vida.

Setanta anys més tard, Lale decideix trencar el silenci amb què havia segellat aquesta història d’amor extraordinària. El talent de Heather Morris l’ha convertida en un gran èxit internacional.

«Hi haurà un demà per a nosaltres. La nit que vaig arribar aquí em vaig jurar a mi mateix que sobreviuria a aquest infern. Sobreviurem i crearem una vida en què serem lliures per besar-nos quan vulguem, per fer l’amor quanvulguem.»

Heather Morris

Heather Morris treballa en un important hospital públic a Austràlia. Quan va conèixer Lale Sokolov el 2003, les seves vides van canviar per complet i l’amistat va créixer fins a embarcar-se en un viatge al passat. En un primer moment, les converses es van convertir en un guió cinematogràfic i han acabat transformant-se en el seu gran debut literari.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: