Ara Llibres | Catàleg | La fam i l'orgull. Un país que s'ha aixecat
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La fam i l'orgull. Un país que s'ha aixecat
Autoria:

Muriel Casals

Gènere:

Actualitat, Veus del país

Data de publicació:

25/03/2013

ISBN:

9788415224396

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

La fam i l'orgull. Un país que s'ha aixecat

Muriel Casals

La Catalunya que som, la Catalunya que volem.

La consulta sobre la independència l’any 2014, la manifestació de la Diada amb més d’un milió i mig de persones al carrer, eleccions en clau plebiscitària,la societat civil manifestant-se en tots els àmbits… Deixem un país enrere per entrar en nous escenaris i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, en un moment crucial de la història del nostre país, ha decidit prendre la paraula.

Muriel Casals posa la seva mirada en el país que som per fer-ne una anàlisi rigorosa i projectar-lo just ara, que ha deixat de veure’s com un somni per semblar una possibilitat. Perquè defensar la nostra sobirania econòmica, política i mental és una tasca que ningú no pot fer per nosaltres, i ara, com bé diu l’autora, és l’hora de l’obra, de l’acció.

Amb el suport del Departament de Cultura.

“Ens trobem en ple vol i volem cap a la llibertat.”

Muriel Casals

Muriel Casals (Avinyó, 1945 - Barcelona, 2016) era professora del departament d’economia i història econòmica de la Universitat Autònoma de Barcelona i presidenta d’Òmnium Cultural des del 2010 fins al 2015. Fins l’any 2007 va formar part de la junta de l’Ateneu Barcelonès, i el 2011 va rebre el Premi Identitat. Col·laborà amb el setmanari El Temps i amb el programa Economia i empresa, de Catalunya Informació. També és autora de molts articles que projecten la llengua i la cultura catalanes a escala europea i global, com Solving the “national” problems of Europe i Per una Europa oberta.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: