Ara Llibres | Catàleg | Pantalons curts
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Pantalons curts
Colecció:

D'on vinc

Autoria:

Joaquim Carbó

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

09/09/2013

ISBN:

9788415642398

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

176

Pantalons curts

Joaquim Carbó

Un observador i un tafaner, així es descriu Joaquim Carbó quan era petit. Un nen curiós enmig d’unes circumstàncies estranyes i anòmales que no podia deixar de fixar-se en tot el que l’envoltava. Avui, esdevingut un escriptor estimat i respectat, ens regala les seves memòries d’infància.

Els amics, l’escola, els cinemes i les lectures; els carrers del barri de Gràcia, els edificis que ja no hi són i els llocs de tota la vida, a Caldes de Malavella. Pàgines que reviuen amb emoció i nostàlgia uns anys molt difícils de la nostra història, els de la Guerra Civil i la postguerra, però que, malgrat lamisèria i la sordidesa imperants, respiren alegria i goig.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Amb el pare altre cop a casa, vam tenir la sort de reprendre aquella intensa vida familiar, tan senzilla imodesta complena d’afecte i tendresa, que mai no ens haurien hagut d’alterar. Malgrat les circumstàncies, però, sóc ben conscient que vam tenir sort perquè vam sobreviure i ens vam recuperar»

Joaquim Carbó

Ha publicat més de cent trenta llibres. Bona part, d’aventures per a nois i noies com La casa sota la sorra, que porta vuitanta edicions, i La colla dels deu, reeditada més de trenta vegades. Alguns altres per a adults, com Els orangutans o Cadàvers ben triats. I, també, llibres ben personals com el dietari Un disset de maig i Viure amb els ulls, una reflexió sobre el seu temps.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: