Ara Llibres | Catàleg | Els setze arbres del Somme
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Els setze arbres del Somme
Autoria:

Lars Mytting

Traducció:

Alexandra Pujol Skjønhaug

Gènere:

Novel•la històrica

Data de publicació:

13/11/2017

ISBN:

9788416743643

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Tags: Novel·la estrangera, Guerra, Intriga

Els setze arbres del Somme

Lars Mytting

Una història vibrant de recerques desesperades, d’amor i de pèrdua i un memorable recorregut vital a través de tres generacions d’una família marcada per la cruenta història d’Europa. Els setze arbres del Somme és, també, un gran cant a la bellesa de la natura.

El jove Edvard està predestinat a una vida dedicada a la cura de la granja del seu avi. Cultivarà patates. Cuidarà ovelles. Veurà com passen els dies a una distància prudencial del remot poble de Saksum... Però en la consciència d’Edvard bull el desig de comprendre els motius i les circumstàncies de la mort dels pares vint anys enrere en una petita localitat del nord de França, i de la seva pròpia desaparició durant quatre dies fins que el van trobar a un centenar de quilòmetres del lloc dels fets.

La descoberta d’una sèrie de cartes i documents, i sobretot l’aparició d’un taüt tallat de manera impecable, preparat per acollir el cos del seu avi, porten Edvard a emprendre la cerca d’una veritat que recorre la funesta —i èpica— història del segle xx, que comença i acaba als prats del Somme, on la vida s’alimenta de la mort dels combatents de la Gran Guerra i on les trinxeres són cicatrius perennes.


* Aquesta edició ha sigut traduïda amb una ajuda de la Generalitat Valenciana.

Què n'han dit?

«Una història tràgica i sorprenent sobre l’amor per la fusta, els secrets de família i el descobriment d’un mateix. Sobre el dol, la pèrdua i l’amor. Si a hores d’ara El llibre de la fusta no ha convertit Lars Mytting en una celebritat, ho farà aquesta novel·la.» Diari Dagbladet

Lars Mytting

Lars Mytting va néixer l’any 1968 a Fåvang, Noruega. Abans de ser un escriptor aclamat per la crítica del seu país, va exercir de periodista en al diari més important de Noruega, l’AftenpostenVarofferet i Hestekrefter van ser les seves primeres novel·les, però va esdevenir un autor reconegut d’àmbit internacional pel seu llibre de no-ficció, El llibre de la fusta, un llibre únic, considerat la «Bíblia de l’slow life», editat en català a Ara Llibres. L’estil àgil i la bellesa descriptiva d’Els setze arbres del Somme confirmen Mytting com un gran narrador, una autèntica descoberta per fi a l’abast dels lectors en català.

Fotografia: © Julie Pike

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: