Ara Llibres | Catàleg | Benvinguts a casa vostra
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Benvinguts a casa vostra
Autoria:

Manel Fuentes

Gènere:

Actualitat, Veus del país

Data de publicació:

01/04/2011

ISBN:

9788415224013

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

264

Benvinguts a casa vostra

Manel Fuentes

Una veu clara i valenta per a la Catalunya de tots. Manel Fuentes pren el pols de l’actualitat al nostre país i al món; del cas Palau a l’Estatut, de la nostra dignitat com a nació al debat sobre les infraestructures, del Tribunal Constitucional a l’educació, del futbol a la política… Un llibre necessari per a un moment clau de la nostra història: aquest.

“L’opinió no és delegable, i m’agrada mostrar-la sense embuts.”

Manel Fuentes

Periodista barceloní que va assumir la direcció d’El Matí de Catalunya Ràdio la temporada 2009-2010 quan era el tercer programa més escoltat al país, i des que se’n va fer càrrec no va deixar de ser el programa líder de la ràdio a Catalunya, segons l’EGM i el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. Amb anterioritat havia treballat a El Matí de Catalunya Ràdio amb Antoni Bassas, quan ell i Xavier Bosch s’ocupaven de la translació matinal de l’Alguna Pregunta Més?, pel qual van aconseguir un Premi Ondas l’any 97. Va treballar amb Joaquim Maria Puyal, a Futbol a Catalunya Ràdio. Amb els “competents” Òscar Dalmau i Òscar Andreu, Mònica Planas i Cesc Bertran (encara avui el seu tècnic de so) va crear i dirigir Problemes domèstics, en format diari. Primer a RAC1, on també van aconseguir l’Ondas l’any 2001, i després a Catalunya Ràdio. Ha treballat a El Club de la Comedia i a Crónicas Marcianas, amb el seu admirat Xavier Sardà. Ha liderat La Noche de Fuentes y CIA durant cinc temporades a Tele5 (premi Ondas 2002), on també va conduir una etapa el mític Caiga Quien Caiga amb gran èxit d’audiència. Com a productor televisiu, Aquest any, 20!, de TV3, la campanya Mil raons per... i el late night Teatre Català, amb Manel Fuentes, porten el seu segell.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: