Ara Llibres | Foreign rights
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Si esteu interessats en comprar els drets d'autor internacionals d'algun dels nostres llibres, dirigiu-vos a info@arallibres.cat o truqueu-nos al 936 346 334.

Si estáis interesados en comprar los derechos de autor internacionales de alguno de nuestros libros, dirigíos a info@arallibres.cat o llámanos al 936 346 334.

If you are interested in buying any of our books foreign rights, please do email info@arallibres.cat and we’ll get back to you as soon as we can.

 

Foreign rights

871_foreingrights_im-jpg
Som especialistes en la creació, el disseny, la realització editorial i la producció en grans obres de referència entorn la cultura, la història, el territori i la gastronomia del nostre país. La nostra experiència editorial ens permeten oferir continguts innovadors, sempre amb la màxima qualitat.

Somos especialistas en la creación, el diseño, la realización editorial y la producción en grandes obras de referencia en los ámbitos de la cultura, la historia, la gastronomía y el bienestar. Nuestra experiencia editorial nos permite ofrecer contenidos innovadores, siempre de la máxima actualidad.



© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: