Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Premsa

Trobareu aquí, per a tots aquells que treballeu en mitjans de comunicació, la informació bàsica de totes les nostres novetats editorials (dossiers de premsa, galeries fotogràfiques, etc.).

Si voleu més informació, rebre l’exemplar d’un títol per ressenyar, concertar una entrevista amb algun dels nostres autors o rebre les nostres notes de premsa i novetats per correu electrònic, dirigiu-vos a:

Roser Sebastià
rsebastia@arallibres.cat
936346339


Extracte bases XX Edició del Premi Literari Roc Boronat
18/09/2017
Amsterdam

Extracte bases XX Edició del Premi Literari Roc Boronat

Consulta un extracte de les Bases d'enguany del Premi Roc Boronat.
Descarrega el tema musical de Farishta
26/01/2017
Amsterdam

Descarrega el tema musical de Farishta

Xavi Serrano de la banda Palance ha posat música a una cançó que apareix enmig de la nova novel·la de Marc Pastor, Farishta.
Dossier de premsa BORN IN CATALONIA
28/11/2016
Ara Llibres

Dossier de premsa BORN IN CATALONIA


Ara Llibres

Us oferim més detalls sobre la novel·la Tot queda en família. Carregat d’humor i de deliciosa ironia, el debut de Cynthia D’Aprix Sweeney és una novel·la addictiva i embriagadora que descriu una apassionant foguera de les vanitats a l’epicentre d’una disfuncional família nord-americana. Un retrat generacional implacable.
© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: