Ara Llibres | Serveis editorials | Gallinablanca.es
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Gallinablanca.es
Data de publicació:

15/01/2013

Format:

Portal web

URL:

ca/coleccio/1/15/

Gallinablanca.es

Projecte

Amb el repte de convertir un web comercial en un nou mitjà de comunicació digital, Ara Llibres ha desenvolupat i ha posat en marxa el nou portal corporatiu de Gallina Blanca amb receptes de qualitat, reportatges, notícies, entrevistes i una original campanya de participació del públic.

Descripció

Ara Llibres ha format un equip de més de 12 especialistes per realitzar els continguts del portal en la seva fase de llançament. Des de les receptes i les fotos dels plats cuinats fins a una extensa col·lecció de vídeoreceptes, entrevistes i reportatges que omplen el portal de contingut fresc i apetitós cada dia.
Gràcies a l'equip i la coordinació d'Ara Llibres el portal va veure la llum amb un volum importantíssim de contingut nou: més de 2.000 receptes, 100 trucs de cuina, 100 vídeorecptes, 30 menús especials, 20 entrevistes, 20 reportatges i 50 notícies realitzats per al llançament del nou portual, i més de 3 continguts nous publicats cada dia durant la fase de desenvolupament. 
Per a fer realitat la gesta, vam contar amb la valuosa participació de Josep Sucarrats, director de la revista Cuina que publica Sapiens Publicacions, i amb l'equip de gastronomia de la productora audiovisual Bat a Bat, totes dues empreses que formen part del Grup Cultura 03.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: