Novetat

 

Compra el llibre electrònic

→ Leqtor.com
  • Compartir:
Tant de bo fossis aquí
Francesc Miralles
Disponible
16.00 eur
Pàgines: 240
Format: 14,8 x 23,3
Enquadernat: Rústica sense solapes
Web Autor: http://www.francescmiralles.com/
EAN: 9788493687915
Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és escriptor, periodista especialitzat en psicologia i col·laborador habitual d'El País Semanal. És coautor, amb Àlex Rovira, d'El laberint de la felicitat (Ara Llibres), traduïda a onze idiomes, dels thrillers El quart Reich i La Profecia 2013, i coautor, amb Care Santos, de la novel·la El millor lloc del món és aquí mateix (Amsterdam, 2008)

El dia dels seu trentè aniversari, en Daniel, un arquitecte d'èxit, és abandonat de manera sobtada per la seva promesa. En ple naufragi personal, escolta el disc que li ha regalat l'única amiga que conserva de la universitat i, misteriosament, les lletres de les cançons coincideixen de manera sorprenent amb la seva pròpia biografia. 
Decidit a conèixer la cantant del disc, amb qui sembla compartir tantes coses, es trasllada a París fent-se passar per periodista musical. A poc a poc anirà descobrint que la coincidència entre les lletres del disc i la seva vida no és cap casualitat, i un secret llargament silenciat ho canviarà tot.


Altres llibres de l'autor:

Amor en minúscula
El millor lloc del món és aquí mateix
Barcelona romàntica
Catalunya romàntica
Jet lag
L'autoajuda al descobert
El laberint de la felicitat
Navegació Lateral