Novetat

 

Compra el llibre electrònic

→ Leqtor.com
  • Compartir:
Empremtes que mai s'esborren
Camilla Läckberg
05/04/2011
19.90 eur
Pàgines: 456
Format: 14,8 x 23,3
Enquadernat: Rústica sense solapes
EAN: 9788492941483
Una trama irresistible, uns personatges fascinants: Camilla Läckberg deixa ben clar que és la gran dama de la novel·la sueca de misteri.
 
L’agent Patrik Hedström es disposa a gaudir del seu permís de paternitat per cuidar la Maja, que acaba de fer un any. Mentrestant, l’Erica Falck comença a escriure un nou llibre, tot i que no es pot treure del cap el misteriós bagul que va trobar a les golfes. A dins, els diaris de joventut de la seva mare i una medalla amb una esvàstica embolicada en un jersei de nadó tacat de sang. Què té a veure tot això amb la mort violenta d’un vell historiador de Fjällbacka, Erik Frankel, expert en nazisme i amenaçat per grups d’extrema dreta? En Patrik no es podrà quedar a casa...
 
“—Un assassinat? Aleshores, no tan sols t’has endut la Maja al lloc on ha aparegut un cadàver, sinó que, a més a més, era un assassinat.”
 
Camilla Läckberg (Fjällbacka, 1974) és una de les autores de novel·la negra més populars del moment. Les seves obres han assolit el reconeixement de la crítica i més de cinc milions de lectors, així com els principals premis de novel·la negra, i han estat traduïdes a 25 idiomes. Fins ara ha publicat set novel·les situades a la seva terra natal, amb Erica Falck i Patrik Hedström de protagonistes, entre elles, La princesa de gel, Els crits del passat, Les filles del fred i Crim en directe.
Navegació Lateral