Ara Llibres | Actualitat | Oberta la convocatòria per a la XXIII edició del Concurs Literari Roc Boronat
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Oberta la convocatòria per a la XXIII edició del Concurs Literari Roc Boronat

2798_sin-titulo-1.gif

L’ONCE Catalunya ha obert la convocatòria per a la XXIII edició del Concurs Literari Roc Boronat, que té per objectiu fomentar la creació literària en català. Des de l’editorial Amsterdam ens unim un any més a la iniciativa a través de la publicació de l’obra guanyadora. Les bases ja són públiques i pots descarregar-te'n un extracte aquí. 

Hi podran participar escriptors de qualsevol país, sempre que els seus treballs estiguin escrits en llengua catalana. Els candidats podran presentar una novel·la curta o un conjunt de relats de temàtica lliure . A més de la publicació de l’obra guanyadora, el premi inclou una dotació econòmica de 6.000 euros i una escultura commemorativa. 

Els treballs hauran d’enviar-se abans del 30 de novembre de 2020. El Jurat avaluador, compost per personalitats de les lletres i l’àmbit de la cultura, estarà presidit per l’ONCE i farà públic el veredicte durant el primer trimestre del 2021. 

Els últims anys, han resultat guanyadors d’aquesta modalitat única, Violeta  Richard amb Y  (es  publicarà al novembre de 2020); Rafael Vallbona amb Els bons dies (2019); Anna Punsoda amb Els llits dels altres (2018); Teresa Solana amb el recull de relats Matèria Grisa (2017) i Lolita Bosch amb la seva obra La ràbia (2016). 

Pots consultar les bases senceres al web de l'ONCE! 

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: