Ara Llibres | Actualitat | Arriba l’Atles humà cap a la independència
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Arriba l’Atles humà cap a la independència

2289_sin-titulo-1.jpg

L’atles humà cap a la independència. Les cares del procés segueix l’estela gràfica i la concepció eminentment visual i divulgadora de L’atles del camí cap a la independència que vam editar el 2016.

En aquell primer volum recollíem reflexions d’experts sobre el context del procés que ens encamina a la independència plena des de l’òptica política, econòmica, cultural i social, i feia una contribució honesta i exhaustiva a la difusió de la memòria històrica d’aquest procés. L’obra que teniu ara a les mans, en canvi, centra el focus i il·lumina una sèrie de persones que amb petites o grans aportacions han enderrocat vells murs que ens tenallaven i han eixamplat els nostres horitzons nacionals.

Aquesta ambiciosa obra il·lustrada d’Ara Llibres ha estat possible gràcies a la contribució d’un equip d’experts en matèries diverses. El resultat és un volum rigorós i amb una presentació formal innovadora que posa en valor una àmplia selecció de noms imprescindibles que han obert el camí cap a la independència i han reforçat la identitat i les aspiracions del nostre país. Ens correspon a tots nosaltres agafar el seu testimoni, prendre’n el relleu i continuar la lluita. Perquè, com afirma Lluís Llach al pròleg, “és a nosaltres, als que volem fer aquest camí, que ens espera un futur lluminós i possible. Si sabem caminar ensems, el nostre projecte de futur és invencible”.

Per tal d'obtenir l'Atles humà cap a la independència, truca al 933 094 591 o escriu un correu electrònic a subscripcionsara@arallibres.cat.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: