Ara Llibres | Catàleg | Els primers trets de Francesc Boix
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Els primers trets de Francesc Boix
Autoria:

Diversos autors

Gènere:

Novel•la històrica

Data de publicació:

28/11/2016

ISBN:

9788416154975

Format:

26 x 21 cm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

177

Tags: Espanya, Guerra, Il·lustracions, Barcelona , Testimonis , Catalunya

Els primers trets de Francesc Boix

Diversos autors

Les primeres fotografies de Francesc Boix són un tresor de valor incalculable. Imatges realitzades durant la Guerra Civil per un joveníssim soldat aficionat a la fotografia, de només disset anys, que la història convertiria en un heroi de guerra, en un testimoni clau dels judicis de Nuremberg. Instantànies que ofereixen una visió inusitada dels fronts de l’Ebre i del Segre, amb senzills retrats de la vida diària dels reclutes i de la tropa, i que ja perfilen la profunditat de la mirada d’un home que hauria de conèixer l’horror i arriscaria la vida per deixar-ne constància. Un fons fotogràfic de rellevància indiscutible adquirit gràcies a la perícia activa dels membres de la Comissió per la Dignitat i les aportacions de 47 particulars, la revista Sàpiens i Ara Llibres, i donat a l’Arxiu Nacional de Catalunya per fer-ne l’estudi i la divulgació.

Una troballa excepcional. Els primers trets de l’heroi Francesc Boix.

Diversos autors

Textos de Francesc Balada, Maria Barbal, Ramon Barnadas, Josep Cruanyes, Montserrat Macià, Ricard Marco, Josep Maria Solé i Sabaté.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: