Ara Llibres | Catàleg | Estimat mestre
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Estimat mestre
Autoria:

Cristina Masanés

Data de publicació:

01/06/2007

ISBN:

9788496767164

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

160

Estimat mestre

Cristina Masanés

Estimat mestre és l’homenatge més emotiu i sincer als mestres del nostre país. Jordi Pujol, Sebastià Serrano, Ferran Adrià, Mònica Terribas, Xavier Rubert de Ventós, Rosa Regàs, Pasqual Maragall, Beth Rodergas, Lluís Pasqual, Josep Maria Ainaud, Eudald Carbonell, Roser Capdevila, Màrius Serra, Anna Veiga i Miguel Poveda ens ofereixen el record més autèntic dels seus mestres i del seu pas per lescola. Les bates de ratlles, el so de la campana que anuncia l’hora del pati o el guix ratllant la pissarra són algunes de les imatges de les petites històries de la seva infantesa, que segurament coincideixen amb les de tots nosaltres.


«Estimat mestre és un llibre no tan sols excel·lent sinó necessari. És l'homenatge a un ofici, amb el qual estem en deute pel molt que ha fet pel país», del pròleg de Salvador Cardús.

Cristina Masanés

Cristina Masanés va néixer a Manresa el 1965 i viu a l'Empordà. Col·labora a l'Avui, El Punt, Sàpiens i a Descobrir Catalunya. Finalista dels premis Recull i Carles Rahola de periodisme, ha publicat Lídia de Cadaqués, Crònica d'un deliri i la guia Cadaqués.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: