Ara Llibres | Catàleg | La musa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La musa
Autoria:

Jessie Burton

Traducció:

Jordi Boixadós i Bisbal

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

20/02/2017

ISBN:

978841674321

Format:

23,3 x 14,8 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

425

Tags: Feminisme, Espanya, Guerra, Amor, Intriga

La musa

Jessie Burton

Jessie Burton, autora de l’èxit internacional La casa de les miniatures, torna amb una novel·la que la confirma com una de les escriptores angleses més interessants de l’actualitat. Una història apassionant sobre l’ambició artística, el compromís polític, l’amor i el desig a partir de les vides de dues dones, una al Londres del 1960 i l’altra trenta anys abans, a l’Espanya anterior a la Guerra Civil.

Quan Odelle Bastien arriba a Londres des del seu Port of Spain natal, no sap fins a quin punt li canviarà la vida. La feina com a mecanògrafa a la galeria d’art Skelton la satisfà, però, al cap de poc temps, un quadre misteriós lliurat a la galeria per fer-ne la taxació provocarà un gir dramàtic en el curs dels esdeveniments. Una obra atribuïda a Isaac Robles –un pintor enigmàtic que va combatre el feixisme abans de la Guerra Civil espanyola i que va morir en estranyes circumstàncies– que podria il·luminar molts dels clarobscurs existents sobre el seu autor, si és que no en traça de nous.
Seductora, estimulant i plena de suspens, una novel·la evocadora sobre la llibertat, la passió i el destí en la qual les dones es revelen com les veritables protagonistes de la història.


Amb el suport del Departament de Cultura.

«Era una de les coses més extraordinàries que la Teresa havia vist mai. Alguns dels quadres de l’Isaac estaven força bé, però aquest, aquest, s’alçava davant d’ella com... una persona. No es tractava de pensar, sinó de sentir. El poder d’aquella pintura l’abassegava.»

Què n'han dit?

«Impressionant. Un misteri fascinant i una ambientació exuberant i evocadora executada amb enginy i estil.» Elle

«Una novel·la sorprenent sobre la recerca de l’autenticitat en l’amor i en l’art.» Sunday Times

Jessie Burton

L'autora va néixer l’any 1982, va estudiar a Oxford i, actualment, viu a Londres. La casa de les miniatures és la seva primera novel·la, un debut extraordinari que s’ha convertit en un èxit de vendes rotund al Regne Unit, ha guanyat
l’Specsavers National BookAward i ha estat triat el llibre de l’any per Waterstones.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: