Ara Llibres | Catàleg | Les paraules ferides
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les paraules ferides
Autoria:

Jordi Sierra i Fabra

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

27/02/2017

ISBN:

9788416743230

Format:

23,3 x 14,8 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

193

Tags: crítica, Amor, Llengua , Internacional

Les paraules ferides

Jordi Sierra i Fabra

Una deliciosa i crua faula, ambientada en un règim dictatorial asiàtic, de ressonàncies corprenedores. La nova novel·la de Jordi Sierra i Fabra és un cant a la llibertat i al poder de les paraules: un homenatge i un desafiament.

El jove Li Huan és un dels nous guardes del camp de presoners. Un recinte esfereïdor on els reclusos, presos polítics contraris al Govern, no poden parlar entre ells, ni tampoc amb els vigilants. En Li Huan no serà un guarda qualsevol, serà el nou censor i haurà de llegir les cartes dels presoners i decidir quines paraules i frases cal prohibir.
Però, no totes les paraules són iguals. Així com l’aigua erosiona la roca, les cartes a la seva estimada d’un dels presoners més veterans fan trontollar les creences més arrelades del jove censor. S’hi parla de poesia, d’amor, de llibertat... N’hi haurà prou d’encertar les paraules per ajudar-lo a obrir els ulls?
Una obra de lirisme contingut que conjuga, amb destresa, emoció, sensibilitat i un poderós missatge.


Amb el suport del Departament de Cultura.

«—Potser tens raó —va dir—. Han caigut més governs per la força de les paraules que no pas per la de les bales.
—Així doncs, ho reconeixes?
—Suposo que tots dos estimem la pàtria de manera diferent.
—Només hi ha una manera d’estimar la pàtria: servir-la!
—Sense qüestionar-se res?
—Qui som nosaltres per qüestionar els nostres líders?
—El poble.»

Jordi Sierra i Fabra

És un dels escriptors catalans més prolífics (més de quatrecents llibres escrits, més d’onze milions de llibres venuts) i, també, un dels més traduïts (gairebé trenta llengües). Ha guanyat prop de quaranta premis, entre els quals destaquen el Nèstor Luján de novel·la històrica i el Fiter i Rossell d’Andorra. Presideix la Fundació Jordi Sierra i Fabra. Amb Amsterdam Llibres publica la saga protagonitzada per l’investigador Hilari Soler: La mort del censor (2013), L’ombra del sabre (2014) i A l'altre costat de l'infern (2015).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: