Ara Llibres | Catàleg | Ahora empieza todo
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ahora empieza todo
Autoria:

Jordi Portals, Lluís Homar

Traducció:

Arianne Garaizabal

Gènere:

Autobiogafia, Creixement personal

Data de publicació:

15/05/2017

ISBN:

978841624552

Format:

23 x 16 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

301

Tags: memòries, Cinema, Teatre, Lluís Homar, Coneixement , Pràctic , Testimonis

Ahora empieza todo

Jordi Portals, Lluís Homar

Lluís Homar, uno de los actores más reconocidos de nuestro país, hace, en este libro, un ejercicio muy valiente de sinceridad. Homar habla abiertamente de su carrera y de su vida. Teatre Lliure, Fabià Puigserver, Anna Lizaran, Lluís Pasqual, Pedro Almodóvar, Xavier Albertí, Nueva York, Tierra baja, Hamlet. Lluís Homar nos cuenta cosas que nunca antes había contado. Desde querer ser el mejor actor del mundo al precio que fuera, a querer ganar la carrera de la vida. Este es el cambio que ha vivido y que ahora quiere compartir. Porque ganar la carrera de la vida es posible. Este es el gran mensaje del libro. Ahora empieza todo está escrito desde el recuerdo, desde la duda, desde la certeza, desde el miedo, desde el entusiasmo, desde la complicidad. Y, sobre todo, desde la honestidad.

«He tardado cuarenta años en saber, o por lo menos intuir, por qué quiero hacer las cosas. He conocido el fracaso, el miedo y la preocupación. En el teatro y en la vida. Y ahora es cuando empiezo a saber hacia dónde quiero ir. Por eso es un buen momento para detenerse y mirar hacia atrás. Porque si miro hacia atrás no es para hacer balance ni para recrearme en el pasado, sino porque es la manera que he encontrado para decir en voz alta que ahora es cuando empieza todo.»

Jordi Portals

(Barcelona, 1972) és llicenciat en Periodisme i treballa des de fa més de vint anys com a guionista de televisió. Ha escrit guions per a més de quaranta programes, sobretot de TV3 i TVE, com El Club, Sota Terra, Els Pirineus des de l’aire, Qui corre, vola o Redes. Recentment ha escrit documentals com La cançó censurada i n’ha dirigit d’altres com Prim, anatomia d’un general i Paco Candel, l’altre català. És autor del recull de contes Regala’m un minut més i de l’assaig humorístic El futbol és així, i ha guanyat més d’una trentena de premis de narrativa curta. També ha escrit diverses obres teatrals, entre les quals cal esmentar Nebraska, premi Recull de teatre 2012, Fred, accèssit al premi Ciutat de Gandia de teatre 2011, i Cercles concèntrics, premi de teatre d’humor El Castell dels Tres Dragons 1999.

Vegeu tots els seus llibres >

Lluís Homar

(Barcelona, 1957) és actor i director de teatre. L’any 1976 va formar part de l’equip fundador del Teatre Lliure, on va participar en més d’una trentena d’espectacles i del qual va ser director artístic entre el 1992 i el 1998. Entre els seus darrers treballs teatrals destaquen Terra de ningú (2013), Terra baixa (2014), pel qual va ser guardonat amb el Premi Max al millor actor protagonista, i El professor Bernhardi (2016). L’any 2006 va guanyar el Premi Nacional de Teatre per la seva interpretació en l’obra L’home de teatre. Des del seu debut a La plaça del Diamant l’any 1981, al cinema ha treballat en unes cinquanta pel·lícules amb directors com Francesc Betriu, Pau Freixas, Pedro Almodóvar, Antonio Hernández o Montxo Armendáriz. L’any 2012 va guanyar el premi Goya i el premi Gaudí pel seu paper a la pel·lícula Eva. També ha participat en nombroses produccions televisives. Ha guanyat en dues ocasions el Premio de la Academia de la Televisión pels seus papers a les sèries 23 F El día más difícil del Rey i Hispania

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: