Ara Llibres | Catàleg | 100 contes morals - Edició 10è aniversari
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
100 contes morals - Edició 10è aniversari
Autoria:

Joan Barril

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

19/06/2017

ISBN:

9788416743513

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

208

Tags: Relats, Amor

100 contes morals - Edició 10è aniversari

Joan Barril

Reivindiquem la vigència d’aquests relats deliciosos que van marcar els orígens d’Amsterdam. Un escriptor estimat que aconsegueix que estimem la lectura.

Reivindiquem la vigència d’aquests relats deliciosos que van marcar els orígens d’Amsterdam. Un escriptor estimat que aconsegueix que estimem la lectura. 100 contes morals és un recull de magnífics realts breus idonis per llegir abans d’anar a dormir de la mà d’un dels escriptors més estimats al nostre país. Amb un to de faula moralitzant ens endinsem en un univers conegut i sorprenent alhora per conèixer homes i dones que s’estimen, que se separen, amants que s’amaguen, desconeguts que s’observen, vells que recorden, l’inevitable pas del temps. Tot allò que conforma la nostra realitat més propera escrit amb una màgia inconfusible a 100 contes morals.

«En els seus contes, qui dóna lliçons (i sorpreses) als personatges és la vida mateixa, que els cau a sobre sense avisar i els revela de cop un sentit més enllà del seu nas.» Carles Barba, La Vanguardia

Joan Barril

(Barcelona, 1952 - Barcelona, 2014) Va ser director del setmanarai El món i va col·laborar a El País, La Vanguardia i El Periódico. Dirigia i presentava cada dia El cafè de la República a Catalunya Ràdio i el programa Qwerty a BTV. De la seva obra literària, cal destacar Un submarí a les estovalles, Condició de pare, Parada obligatòria (Premi Ramon Llull, 1998), Gairebé una paraula, Tots els ports es diuen Helena (Premi Ramon Muntaner 1998 de literatura juvenil), Certes Mentides (Premi 23 d'abril 2002) i Sobre l'amor (2007).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: