Ara Llibres | Catàleg | També això passarà - Edició 10è aniversari
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
També això passarà - Edició 10è aniversari
Autoria:

Milena Busquets

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

19/06/2017

Edició:

Especial 10 anys

ISBN:

978841674331

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: memòries, Amor, Saga familiar

També això passarà - Edició 10è aniversari

Milena Busquets

El descobriment internacional d’una autora que entremescla amb encert humor, emoció, ironia i reflexió. Un dels títols més venuts al catàleg d’Amsterdam.

La Blanca, una dona d’uns quaranta anys, acaba de perdre la mare, una coneguda escriptora i editora barcelonina de personalitat desbordant. Amb un punt de bogeria, impulsiva com sempre, la Blanca decideix emprendre un viatge terapèutic a la casa familiar de Cadaqués acompanyada dels seus dos fills, els dos exmarits, l’amant actual i dues amigues tant o més peculiars que ella. Un viatge que l’ha de dur a retrobar l’essència de la complexa relació que tenia amb la seva mare, tot buscant les paraules adients per parlar de l’absència i de l’enyorança, però també del plaer i de l’alegria de viure. Una novel·la plena de sensualitat, humor i desimboltura.

Han passat 10 anys i més de 150 títols des que l’any 2007 naixia el segell de ficció en català Amsterdam. Per aquest motiu, volem celebrar aquesta fita amb una selecció de 10 llibres que han marcat aquests 10 anys, entre els quals es troba aquest títol.

«A primera vista, el to és de comèdia afrancesada amb separats promiscus lleugerament esnobs. Però no us en refieu: quan mossegueu l’ham, el text se us clavarà al paladar, us arrossegarà i us farà tastar la sal, la sang, l’horitzó i els abismes d’un mar que no serà mai més el mateix de tots els estius.» Sergi Pàmies, La Vanguardia

Milena Busquets

(Barcelona, 1972) Va estudiar al Liceu Francès i es va llicenciar en Arqueologia a la University College de Londres. Va treballar en l’editorial Lumen i, anys més tard, va fundar la seva pròpia editorial.

Actualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació i exerceix de traductora de l’anglès i el francès. És l’autora de la novel·la També això passarà (Amsterdam, 2015), un fenomen internacional traduït a més de trenta llengües i finalista del premi literari de Dublin IMOAC. A Amsterdam també ha publicat el recull de textos Homes elegants, que evidencien el talent i les línies Mestres de l’univers creatiu de l’autora.

Gemma és la seva esperada nova novel·la, una obra que consolida l’autora com una veu sòlida de la literatura contemporània.

Fotografia: © Gregori Civera

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: