Ara Llibres | Catàleg | Una benedicció - Edició 10è aniversari
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Una benedicció - Edició 10è aniversari
Autoria:

Toni Morrison

Gènere:

Ficció, Novel•la històrica

Data de publicació:

19/06/2017

Edició:

Especial 10 anys

ISBN:

9788416743490

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

196

Tags: Supervivència, crítica, Guerra, Amor, Internacional

Una benedicció - Edició 10è aniversari

Toni Morrison

Una novel·la enlluernadora, inoblidable, sobre l’odi racial i l’esperança. Una Premi Nobel de Literatura sempre immensa.

La Florens, una esclava que viu i treballa a la granja de Jacob Vaark. La Lina, una nativa americana companya de la Florens, que va sobreviure a una plaga que va arrassar la seva tribu. La Rebekka, la dona de Vaark, que va anar a Amèrica per casar-se amb un home que no havia vist mai. Quan la verola amenaça la vida de la Rebekka, a la Florens, de setze anys, l'envien a buscar un home que té coneixements d'herbes medicinals. El viatge és perillós i suposa un punt d'inflexió en la seva vida.

Han passat 10 anys i més de 150 títols des que l’any 2007 naixia el segell de ficció en català Amsterdam. Per aquest motiu, volem celebrar aquesta fita amb una selecció de 10 llibres que han marcat aquests 10 anys, entre els quals es troba aquest títol.

«Una novel·la tan encisadora que voldràs llegir-la i tornar-la a llegir.» The Times

Toni Morrison

Toni Morrison va ser guardonada amb el premi Nobel de literatura l’any 1993. També ha rebut el National Book Award i el Pulitzer com a reconeixements a la seva extraordinària prosa. Les seves obres han estat traduïdes a més de 20 idiomes. Viu a Rockland Country, Nova York, i és professora emèrita de la Universitat de Princeton. D’aquesta autora, Amsterdam Llibres ha publicat Una benedicció (2009) i El retorn (2012) i La nit de les criatures (2015).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: