Ara Llibres | Catàleg | El Rossinyol (Ed. Butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El Rossinyol (Ed. Butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Kristin Hannah

Traducció:

Mar Albacar i Morgó

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

03/07/2017

ISBN:

978849465233

Format:

19 x 12,5 cm

Enquadernació:

De butxaca

Núm. de pàgines:

496

Tags: Supervivència, Guerra, Internacional , Història

El Rossinyol (Ed. Butxaca)

Kristin Hannah

1940, les tropes de Hitler han ocupat França. Amb els soldats francesos morts al camp de batalla o empresonats pels alemanys, les dones són les úniques que poden fer front a la nova situació, però qualsevol petit acte de rebel·lia és castigat amb la mort.

En aquest context dramàtic, les germanes Isabelle i Vianne saben que han d’oblidar les seves diferències i passar a l’acció. Però, mentre l’una s’uneix a la resistència i ajuda els aviadors britànics a fugir del país, l’altra es veu obligada a allotjar un oficial nazi a casa seva. En una atmosfera asfixiant dominada per les execucions, les amenaces i les delacions més mesquines, ambdues hauran de prendre decisions a vida o mort per tal de vèncer, a la seva manera, la fam, la tragèdia i la desesperació més absoluta.

En temps de guerra, quan la vida sembla que ha perdut valor, els petits gestos poden ser decisius: i si el vol d’un rossinyol pogués ajudar a aixecar una nació?

Què n'han dit?

«Homenatge a les dones anònimes que van tenir el valor de resistir el nazisme i combatre’l letalment. Heroïnes des de primera hora.» Carles Barba, La Vanguardia

Kristin Hannah

(Califòrnia del Sud, 1960) es va graduar en dret per la Universitat de Washington i va ser advocada a Seattle abans de dedicar-se plenament a l’escriptura. Ha estat guardonada amb el National Reader’s Choice Award, entre altres premis.

 

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: